Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Cercador de notícies

Resultats de la cerca per la categoria Totes les notíciesResultats: 37
Formació | 25/04/2023

L’Oficina d’Entitats obre la programació de formacions de maig a juliol

Els membres de les entitats ja us podeu inscriure a les activitats de maig a través d’un formulari on-line

És una oferta formativa variada en els àmbits de la igualtat de gènere, la legalitat, la comunicació i digitalització i les habilitats personals.

Voluntariat | 23/04/2023

L’Hospitalet reconeix la tasca dels voluntaris dels casals de gent gran

A l’acte, s’ha lliurat una litografia a 13 associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat i un obsequi a les més de 80 persones voluntàries

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de reconeixement a les associacions de jubilats i pensionistes dels casals de gent gran de L’Hospitalet i als seus voluntaris. Es tracta d’un homenatge a la seva implicació amb la ciutat, que té lloc any rere any a l’Auditori Barradas en el marc de les Festes de Primavera de L’Hospitalet. Durant l’acte, s’ha fet entrega d’una litografia emmarcada de les Festes de Primavera 2023 als representants de les 13 associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat vinculades als casals de la ciutat.

Actualitat entitats | 19/04/2023

L’Hospitalet celebra les Festes de Primavera amb la participació de les entitats

La cultura popular i les tradicions són un puntal de les Festes que se celebraran del 20 al 23 d’abril.

Les Festes de Primavera tornen a L’Hospitalet amb un programa que aposta per la música i les arts escèniques, la cultura popular i tradicional i les activitats adreçades al públic familiar. La diada de Sant Jordi conclourà quatre dies amb més de setanta propostes.

Actualitat entitats | 25/03/2023

Violant d’Hongria, la geganta romana de la ciutat ja té nom

Avui, diumenge, ha tingut lloc la Festa de Bateig de la Geganta a la plaça de l’Ajuntament després d’una cercavila pels carrers de la ciutat

Aquest matí, ha tingut lloc la Festa de Bateig de la Geganta romana de la ciutat amb el nom de Violant d’Hongria. La fins ara coneguda com a Esposa d’en Jaume I, el gegant romà, ja té nom propi. El nom ha estat escollit de forma popular amb la participació d’infants de la ciutat, a través del projecte “La geganta vol tenir nom”, impulsat per la Coordinadora de Colles Geganteres de L’Hospitalet.

Actualitat entitats | 06/03/2023

Les associacions i grups de dones de L’Hospitalet se sumen a la celebració del 8 de març

Un dels actes centrals serà la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona, que es farà el mateix dimecres, 8 de març, a les 17 hores, davant l’Acollidora.

“Juntes per la igualtat” és el lema amb què L’Hospitalet celebra enguany el 8M, Dia Internacional de les Dones, i ho fa amb un ampli ventall d’activitats organitzades per l’Ajuntament -per mitjà del CAID- i amb la col·laboració de tots els grups de dones de la ciutat i diferents entitats ciutadanes.

Actualitat entitats | 27/02/2023

L’Hospitalet debat sobre el futur de la cooperació internacional

Ca n’Arús va acollir ahir un acte amb membres d’entitats col·laboradores del Programa de cooperació internacional de L’Hospitalet

En el context del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, L’Hospitalet va celebrar ahir a la sala noble de Ca n’Arús un acte amb membres d’entitats col·laboradores del Programa de cooperació internacional de L’Hospitalet per debatre sobre el futur de la cooperació i l’ajuda humanitària. Durant el període 2020-2023, el Programa de cooperació internacional de L'Hospitalet ha dut a terme un total de 85 projectes de cooperació a 15 països i regions.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet