Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Cercador de notícies

Resultats de la cerca per la categoria Totes les notíciesResultats: 22
Actualitat entitats | 23/11/2022

El mapa d'entitats

L'Hospitalet compta amb quasi 700 entitats registrades. Cerca al mapa la teva!

Teniu a la vostra disponibilitat un directori d'entitats del municipi de l'Hospitalet que és molt més que un simple directori: és un mapa per trobar-se i conèixer la realitat associativa de la ciutat!  Allà podreu veure totes les entitats presents a la ciutat i saber més d'elles.

Normativa | 03/05/2022

L’Espai Jove Nou Sidecar obre la programació d’activitats de maig i juny

Les activitats inclouen un espai de reflexió sobre noves masculinitats, un campionat de futbol femení, una master class d’ungles, entre d’altres  

L’Espai Jove Nou Sidecar presenta la programació de maig i juny. Les activitats inclouen una master class d’ungles, el 4 i 11 de maig, dinamitzada per l’alumnat del cicle de Perruqueria i Estètica de l’Institut Pedraforca de L’Hospitalet i coorganitzada amb l’Oficina Jove.

Formació | 11/04/2022

L'Hospitalet planta cara al mal ús que es fa dels patinets com a primera acció de l’Aliança per la convivència

Amb l’objectiu de promoure una mobilitat activa, millorar la convivència amb els vianants i sensibilitzar els usuaris sobre el bon ús del patinet elèctric   

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa un pla d’acció que vol plantar cara al mal ús que alguns usuaris fan dels vehicles de mobilitat personal (VMP) i corregir uns comportaments que posen en perill la bona convivència amb els vianants i amb la resta dels vehicles. 

Processos participatius | 06/04/2022

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L’Hospitalet”

A les rutes de tapes, tapa i consumició per 3,50 euros.

Aquest matí s’han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants dels que se celebren a L’Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. Aquestes iniciatives recuperen els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.

Formació | 31/03/2022

L’Hospitalet se suma a commemorar el Dia Internacional de la Visibilitat Trans

El darrer Ple aprova una moció per incloure aquest dia a la llista municipal dels dies mundials i internacionals, per commemorar i difondre aquesta diada

L’Hospitalet se suma avui, 31 de març, a difondre el Dia Internacional de la Visibilitat Trans. Aquest vespre, hi haurà una concentració a la plaça de l'Ajuntament, a les 20 hores, i es farà la lectura d'un  manifest pel Dia de la Visibilitat Trans.

Actualitat entitats | 09/05/2019

El Centre d’Art Tecla Sala acull l'exposició "Guillotina"

L’artista utilitza el trompe-l’oeil per escenificar un canvi d’època

"Guillotina" és l'exposició que Lluís Hortalà presenta al Centre d'Art Tecla Sala. L’artista utilitza el trompe-l’oeil, una tècnica que utilitza el clarobscur, la perspectiva i l'escorç, per produir una il·lusió òptica amb la que Hortalà vol escenificar un canvi d’època. La mostra s’inaugura dijous, 9 de maig, a les 19.30 hores, i es podrà visitar fins al 21 de juliol.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet