Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Cercador de notícies

Resultats de la cerca per la categoria Totes les notíciesResultats: 77
Actualitat entitats | 17/07/2024

“L’educació en el lleure ensenya a tenir una mirada crítica sobre l'entorn”

Entrevista a Alba Ballesteros, coordinadora de projectes educatius i comunitaris de l’Associació Centre d’Esplai Xixell.

L’educació en el lleure té una llarga tradició a Catalunya, ha format en valors a nombrosos joves i té un paper essencial per fomentar la igualtat d’oportunitats en la nostra societat. 

Ara que arriba l’estiu i que molts infants i joves van a colònies i a casals, entrevistem a l’Alba Ballesteros, coordinadora de projectes educatius i comunitaris de l’Associació Centre d’Esplai Xixell.

Actualitat entitats | 12/07/2024

Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ a L’Hospitalet

El 28 de juny es va celebrar la festa Pride L’H i la lectura del manifest al parc de la Marquesa

L’Hospitalet es va sumar als actes de commemoració del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI+). El Ple de l’Ajuntament va aprovar el mateix 28, a la sessió del mes de juny, una moció de suport al manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+ “A L’Hospitalet vivim amb orgull”. L’acte central del Dia Internacional de l’Orgull va tenir lloc el mateix 28 de juny a la tarda, al parc de la Marquesa, amb la tercera edició de la Pride L’H.

Projectes | 12/07/2024

L'Oficina d'Entitats modifica l’horari a l’estiu

El juliol i la primera quinzena de setembre, l’Oficina obre de dimarts a divendres al matí, i durant l'agost romandrà tancada

A partir del 16 de setembre, recuperarà l'horari habitual (els matins, de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores, i les tardes, els dimarts i dimecres, de 16 a 19 hores).

Actualitat entitats | 27/06/2024

L’Hospitalet se suma als actes del Dia de l’Orgull LGTBI+

Amb activitats com la festa Pride L’H, una exposició de còmic queer i una sessió de cinefòrum per donar visibilitat al col·lectiu

L’Hospitalet se suma, un any més, als actes commemoratius del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI+), amb una nova edició del Pride L’H i diferents actes reivindicatius per donar visibilitat al col·lectiu.

Actualitat entitats | 25/06/2024

Una nova edició de la Festa de la diversitat de L'Hospitalet

Activitats organitzades per més de 50 ONG, entitats i col·lectius de diferents àmbits

El diumenge 16 de juny, L’Hospitalet va celebrar la 29a edició de la Festa de la diversitat de 10 a 23 hores al Parc de la Marquesa. Una activitat per promoure la diversitat cultural organitzada per la Comissió de Festes de Collblanc-la Torrassa en el marc de la Festa Major del barri, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona.

Actualitat entitats | 25/06/2024

“A L’Hospitalet volem viure en igualtat de drets i en la diversitat d’identitat sexual i de gènere”

Entrevista a Javier Garrigós, president de L'Horgull Associació en Defensa dels Drets LGTBI

El dia 28 de juny és el Dia Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual, popularment conegut com l’Orgull, i L’Hospitalet ho celebra amb diverses activitats i la lectura d’un manifest signat per diverses entitats de la ciutat.


Una de les entitats signants és L’Horgull, i per aquest motiu, entrevistem a la Javier Garrigós, president de l’entitat, que ens explica els orígens de l’entitat i els seus reptes i projectes actuals.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet