Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Cercador de notícies

Resultats de la cerca per la categoria Totes les notíciesResultats: 22
Actualitat entitats | 25/01/2023

S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per al 2023

A partir del dia 25 de gener i fins el 21 de febrer de 2023, s'obre el període de sol·licituds de diverses subvencions en règim de concurrència a l'Ajuntament de L'Hospitalet per a l'exercici econòmic 2023 

A partir del dia 25 de gener i fins el 21 de febrer de 2023, s’obre el període de sol·licituds de diverses subvencions en règim de concurrència a l’Ajuntament de L’Hospitalet per a l’exercici econòmic 2023.

S’han obert les sol·licituds de les convocatòries en els àmbits del Benestar Social, el Comerç Urbà, la Cultura, el Lleure, els Mercats, el Desenvolupament de programes, projectes i activitats en el marc del Districte Cultural, els projectes de Cooperació, els de Diferents Àmbits o de la Música en Viu.

Actualitat entitats | 24/01/2023

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa una nova APP de serveis, anomenada Connecta L’H

La nova APP està totalment operativa i la podeu descarregar de forma gratuïta per a Android i iOS

El nou canal ofereix a la ciutadania un únic punt d’accés a través del mòbil als principals serveis i tràmits i proporciona un nou canal de comunicació, informació i relació amb l’Administració local.

La nova App de serveis que s’adreça a tota la ciutadania, inclou un seguit de millores adreçades de manera específica al teixit associatiu.

Actualitat entitats | 21/12/2022

Més de 160 entitats debaten sobre els reptes de futur al 2n Congrés d’Entitats de L’Hospitalet

A la jornada s’ha presentat la futura Oficina d’Entitats i s’ha estrenat el nou web davant totes les entitats del municipi

Aquest congrés genera un espai de reflexió sobre els principals reptes i oportunitats als quals s’enfronten les entitats de L’Hospitalet.

A la jornada es va aprofitar també per presentar la futura Oficina d’Entitats i estrenat el nou web davant totes les entitats del municipi.

Actualitat entitats | 29/11/2022

Es presenta el nou butlletí informatiu per a entitats

S’ha creat un butlletí informatiu sobre l’Oficina d’Entitats

La creació d'aquest nou butlletí informatiu té com a objectiu que el teixit associatiu del municipi estigui al corrent de les novetats, activitats, esdeveniments i informació ja que serà d'utilitat per a les quasi 700 entitats existents.

Actualitat entitats | 24/11/2022

L'Ajuntament estrena web d'entitats

S'obre un nou espai en línia per a les entitats de l'Hospitalet de Llobregat

La creació de la web d'entitats és un nou recurs digital per a les entitats de l'Hospitalet. Es tracta de la creació d'un espai virtual on les entitats poden trobar recursos en línia de tot tipus.

Actualitat entitats | 24/11/2022

2n Congrés d'Entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Se celebra el segon congrés d'Entitats a l'Hospitalet de Llobregat.

Se celebra el segon congrés d'Entitats a l'Hospitalet amb el lema "Créixer per transformar" que tindrà lloc el dia 17 desembre al Centre Cultural de Belvitge-Gornal.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet