Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Cercador de notícies

Resultats de la cerca per la categoria Totes les notíciesResultats: 22
Actualitat entitats | 25/03/2023

Violant d’Hongria, la geganta romana de la ciutat ja té nom

Avui, diumenge, ha tingut lloc la Festa de Bateig de la Geganta a la plaça de l’Ajuntament després d’una cercavila pels carrers de la ciutat

Aquest matí, ha tingut lloc la Festa de Bateig de la Geganta romana de la ciutat amb el nom de Violant d’Hongria. La fins ara coneguda com a Esposa d’en Jaume I, el gegant romà, ja té nom propi. El nom ha estat escollit de forma popular amb la participació d’infants de la ciutat, a través del projecte “La geganta vol tenir nom”, impulsat per la Coordinadora de Colles Geganteres de L’Hospitalet.

Actualitat entitats | 06/03/2023

Les associacions i grups de dones de L’Hospitalet se sumen a la celebració del 8 de març

Un dels actes centrals serà la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona, que es farà el mateix dimecres, 8 de març, a les 17 hores, davant l’Acollidora.

“Juntes per la igualtat” és el lema amb què L’Hospitalet celebra enguany el 8M, Dia Internacional de les Dones, i ho fa amb un ampli ventall d’activitats organitzades per l’Ajuntament -per mitjà del CAID- i amb la col·laboració de tots els grups de dones de la ciutat i diferents entitats ciutadanes.

Actualitat entitats | 27/02/2023

L’Hospitalet debat sobre el futur de la cooperació internacional

Ca n’Arús va acollir ahir un acte amb membres d’entitats col·laboradores del Programa de cooperació internacional de L’Hospitalet

En el context del 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, L’Hospitalet va celebrar ahir a la sala noble de Ca n’Arús un acte amb membres d’entitats col·laboradores del Programa de cooperació internacional de L’Hospitalet per debatre sobre el futur de la cooperació i l’ajuda humanitària. Durant el període 2020-2023, el Programa de cooperació internacional de L'Hospitalet ha dut a terme un total de 85 projectes de cooperació a 15 països i regions.

Actualitat entitats | 24/02/2023

Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

Les jornades són el 25 i el 26 de febrer a La Farga i reten homenatge a la província de Jaén

Els dies 25 i 26 de febrer, La Farga acull els actes de les XXXV Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que organitza la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet (FECEALH). Prèviament, avui ha tingut lloc al Palauet de Can Buxeres el lliurament dels guardons que atorga la FECEAL’H, coincidint amb la celebració de les jornades.

Actualitat entitats | 21/02/2023

Drets i desenvolupament, acte sobre el Programa de Cooperació Internacional de L’Hospitalet 2019-2023

S’hi reuniran referents de les polítiques internacionals com el CIDOB, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com col·laboradors imprescindibles com la Universitat de Barcelona.

En el context del 75è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, L’Hospitalet celebra un acte sobre el Programa de Cooperació Internacional a L'H, on s'explicarà la gestió 2019-2023 i la seva vinculació amb els Drets Humans. La xerrada, de lliure accés, serà el dilluns 27 de febrer a les 18.30 hores a la sala noble de Ca N’Arús (Rambla de la Marina, 417).

Actualitat entitats | 17/02/2023

Presentació de sol·licituds de la convocatòria de subvencions en l'àmbit esportiu

A partir del dia 17 de febrer i fins el 16 de març de 2023, s'obre el període de sol·licitud de les subvencions en l’àmbit esportiu

S’obre el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de subvencions en l’àmbit esportiu per al 2023.

A partir del dia 17 de febrer i fins el 16 de març de 2023.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet