Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Cercador de notícies

Resultats de la cerca per la categoria Totes les notíciesResultats: 37
Actualitat entitats | 24/02/2023

Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

Les jornades són el 25 i el 26 de febrer a La Farga i reten homenatge a la província de Jaén

Els dies 25 i 26 de febrer, La Farga acull els actes de les XXXV Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que organitza la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet (FECEALH). Prèviament, avui ha tingut lloc al Palauet de Can Buxeres el lliurament dels guardons que atorga la FECEAL’H, coincidint amb la celebració de les jornades.

Actualitat entitats | 21/02/2023

Drets i desenvolupament, acte sobre el Programa de Cooperació Internacional de L’Hospitalet 2019-2023

S’hi reuniran referents de les polítiques internacionals com el CIDOB, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com col·laboradors imprescindibles com la Universitat de Barcelona.

En el context del 75è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, L’Hospitalet celebra un acte sobre el Programa de Cooperació Internacional a L'H, on s'explicarà la gestió 2019-2023 i la seva vinculació amb els Drets Humans. La xerrada, de lliure accés, serà el dilluns 27 de febrer a les 18.30 hores a la sala noble de Ca N’Arús (Rambla de la Marina, 417).

Actualitat entitats | 17/02/2023

Presentació de sol·licituds de la convocatòria de subvencions en l'àmbit esportiu

A partir del dia 17 de febrer i fins el 16 de març de 2023, s'obre el període de sol·licitud de les subvencions en l’àmbit esportiu

S’obre el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de subvencions en l’àmbit esportiu per al 2023.

A partir del dia 17 de febrer i fins el 16 de març de 2023.

Actualitat entitats | 25/01/2023

S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per al 2023

A partir del dia 25 de gener i fins el 21 de febrer de 2023, s'obre el període de sol·licituds de diverses subvencions en règim de concurrència a l'Ajuntament de L'Hospitalet per a l'exercici econòmic 2023 

A partir del dia 25 de gener i fins el 21 de febrer de 2023, s’obre el període de sol·licituds de diverses subvencions en règim de concurrència a l’Ajuntament de L’Hospitalet per a l’exercici econòmic 2023.

S’han obert les sol·licituds de les convocatòries en els àmbits del Benestar Social, el Comerç Urbà, la Cultura, el Lleure, els Mercats, el Desenvolupament de programes, projectes i activitats en el marc del Districte Cultural, els projectes de Cooperació, els de Diferents Àmbits o de la Música en Viu.

Actualitat entitats | 24/01/2023

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa una nova APP de serveis, anomenada Connecta L’H

La nova APP està totalment operativa i la podeu descarregar de forma gratuïta per a Android i iOS

El nou canal ofereix a la ciutadania un únic punt d’accés a través del mòbil als principals serveis i tràmits i proporciona un nou canal de comunicació, informació i relació amb l’Administració local.

La nova App de serveis que s’adreça a tota la ciutadania, inclou un seguit de millores adreçades de manera específica al teixit associatiu.

Actualitat entitats | 21/12/2022

Més de 160 entitats debaten sobre els reptes de futur al 2n Congrés d’Entitats de L’Hospitalet

A la jornada s’ha presentat la futura Oficina d’Entitats i s’ha estrenat el nou web davant totes les entitats del municipi

Aquest congrés genera un espai de reflexió sobre els principals reptes i oportunitats als quals s’enfronten les entitats de L’Hospitalet.

A la jornada es va aprofitar també per presentar la futura Oficina d’Entitats i estrenat el nou web davant totes les entitats del municipi.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet