Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 07/06/2023

XXVIII Festa de la diversitat de L’Hospitalet

Es celebra el diumenge 11 de juny de 10 a 23 hores al Parc de la Marquesa.

El diumenge 11 de juny, L’Hospitalet celebra la 28a edició de la Festa de la diversitat de 10 a 23 hores al Parc de la Marquesa. Una activitat per promoure la diversitat cultural organitzada per la Comissió de Festes de Collblanc-la Torrassa en el marc de la Festa Major del barri, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona.

A la festa s’hi poden trobar actuacions i espectacles, un espai de jocs, tallers i activitats, estands i exposicions, així com un espai de debats ubicat a Torre Barrina. Unes 90 activitats organitzades per més de 50 ONG, entitats i col·lectius de diferents àmbits, que són una mostra de les diverses cultures que conviuen a L’Hospitalet.

Productes de comerç just, artesania de diversos països, exposicions, mostres gastronòmiques, tallers variats, concerts i circ, un programa extens d’activitats amb l’objectiu de fomentar la convivència i el respecte per la diversitat i on els ciutadans poden apropar-se i conèixer els projectes i entitats que treballen a la ciutat.

Aquesta cita anual de la ciutat té per objectiu afavorir una nova mirada de la diversitat cultural i de la convivència al barri i a la ciutat, a través de la creació d’un espai de convivència intercultural per generar debat i reflexió, i alhora compartir projectes i diversió.

Programa d'activitats de la Festa

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet