Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 24/02/2023

Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

Les jornades són el 25 i el 26 de febrer a La Farga i reten homenatge a la província de Jaén

Els dies 25 i 26 de febrer, La Farga acull els actes de les XXXV Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia a L’Hospitalet, que organitza la Federación Coordinadora de Entidades Andaluzas de L’Hospitalet (FECEALH). Enguany, les jornades reten homenatge a la província de Jaén.

Prèviament, avui ha tingut lloc al Palauet de Can Buxeres el lliurament dels guardons que atorga la FECEAL’H, coincidint amb la celebració de les jornades. Els guardonats han sigut els següents:

  • El Premi a la Tasca Social, per a Inma Martos López, membre destacada de diverses entitats dels barris de Collblanc, la Torrassa i la Florida.
  • El Premi Manuel Rodríguez a la Tasca Cultural, al poeta Pedro Toledano Guerrero.
  • El Premi d’Honor Blas Infante, a Rafael García Rodríguez, un dels promotors de la creació de la FECEAL’H i membre destacat de la Casa de Huelva.              

Durant tot el cap de setmana el recinte de La Farga esdevé l’epicentre de les activitats de foment de la cultura i la gastronomia andalusa. Així, dissabte tindrà lloc, a partir de les 17.15 hores, el Festival d’Entitats, amb l’actuació dels quadres de ball i les corals de les entitats membres de la FECEAL’H, que posaran en escena la feina que preparen al llarg de tot l’any. I, a continuació, a les 22.30 hores, l’espectacle de ball Somos Andalucía, a càrrec de les entitats de la FECEAL’H.

Diumenge es faran més activitats, amb la continuació del Festival d’Entitats; la missa rociera, oficiada pel pare Enric Canet i amb els cants litúrgics de l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastorcillo Divino; l’ofrena floral; l’actuació d’entitats de la FECEAL’H Aires de Jaén, i l’espai infantil del Festival d’Entitats.

També hi haurà un servei de degustació d’un plat típic andalús ofert per l’Escola Municipal d’Hostaleria de L’Hospitalet. I, finalment, a partir de les 18.30 h, tindrà lloc la Gala Radiolé, amb les actuacions de Kiko & Shara, Demarco, La Húngara, Elena Varga, Sylvia Pantoja, María del Monte, Las Soles, Lucrecia, Ismael Fernández, Guadaljarafe i Las Carlotas.

Programa Dia d'Andalusia

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet