Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Voluntariat | 23/04/2023

L’Hospitalet reconeix la tasca dels voluntaris dels casals de gent gran

A l’acte, s’ha lliurat una litografia a 13 associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat i un obsequi a les més de 80 persones voluntàries

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de reconeixement a les associacions de jubilats i pensionistes dels casals de gent gran de L’Hospitalet i als seus voluntaris. Es tracta d’un homenatge a la seva implicació amb la ciutat, que té lloc any rere any a l’Auditori Barradas en el marc de les Festes de Primavera de L’Hospitalet. L’esdeveniment ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín.

Durant l’acte, s’ha fet entrega d’una litografia emmarcada de les Festes de Primavera 2023 als representants de les 13 associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat vinculades als casals de la ciutat.

També s’ha lliurat un obsequi a més de 80 persones voluntàries que imparteixen tallers o donen suport a l’organització d’activitats als casals, i que col·laboren així amb el teixit associatiu de gent gran de la ciutat.

A continuació, ha tingut lloc l’actuació del grup de playback Ilusión, del Casal de Gent Gran de Sant Josep, i la tradicional desfilada de vestits de paper.


La gent gran participa activament en les Festes de Primavera

Les Festes de Primavera se celebren a la ciutat del 20 al 23 d’abril, amb una programació de més de 70 propostes que aposten per la música i les arts escèniques, la cultura popular i tradicional i les activitats adreçades al públic familiar.

La programació inclou activitats per a la gent gran de la ciutat, que al llarg dels anys han esdevingut cites clàssiques de les Festes i que compten amb un alt grau de participació.

Aquest any, s’ha recuperat la Fira de Manualitats, després de tres anys de pandèmia, una mostra dels treballs artesanals que realitzen els socis dels casals de la gent gran de la ciutat durant tot l’any, ubicada a la rambla de Just Oliveras.

I un any més, la plaça de l’Ajuntament va acollir, divendres, 21 d’abril, el Ball per a la gent gran amb la cantant Sílvia Bas, i dissabte al matí, al parc de Can Buxeres, va tenir lloc una sessió de taitxí a l’aire lliure.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet