Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Processos participatius | 28/07/2023

Obert el període de sol·licituds per  formar part del Consell de Ciutat

Poden ser membres del Consell de Ciutat fins a un màxim de 75 entitats

Les entitats de la ciutat ja poden sol·licitar formar part del Consell de Ciutat de L’Hospitalet, màxim òrgan consultiu de participació ciutadana, fins al 30 de setembre.

Aquest òrgan, presidit per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, es constitueix a l’inici de cada nou mandat i està format per membres del consistori i diferents agents socials, veïnals i econòmics.

Les entitats tenen un paper molt rellevant en el Ple del Consell de Ciutat, ja que en poden ser membres fins a un màxim de 75. Les entitats que en vulguin formar part, han d’estar inscrites al Registre Municipal d’Entitats des de fa més de dos anys.

Per fer la sol·licitud, qui presideix o representa l’entitat ha d’omplir el formulari en línia i presentar-lo al Registre General de L’Ajuntament via telemàtica. Tota la informació del procés és a la web https://www.lhon-participa.cat/assemblies/ConsellCiutat.

El Consell de Ciutat informa, debat, proposa i assessora al voltant de les grans línies de la política municipal amb la finalitat de vehicular la participació de la ciutadania i de tots els agents socials, per tal de promoure i canalitzar espais de reflexió conjunta sobre qüestions que afecten la sostenibilitat, la cohesió social i el desenvolupament econòmic, social i cultural, especialment l’estratègia de futur i els grans projectes.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet