Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Formació | 31/03/2022

L’Hospitalet se suma a commemorar el Dia Internacional de la Visibilitat Trans

El darrer Ple aprova una moció per incloure aquest dia a la llista municipal dels dies mundials i internacionals, per commemorar i difondre aquesta diada

L’Hospitalet se suma avui, 31 de març, a commemorar i difondre el Dia Internacional de la Visibilitat Trans. Aquest vespre, l’alcaldessa, Núria Marín, i la regidora d’Igualtat, Laura García Manota, assistiran, entre d’altres, a la concentració i la lectura del manifest pel Dia de la Visibilitat Trans, que organitza l’entitat LHOrgull, a la plaça de l'Ajuntament, a les 20 hores.

En el passat Ple municipal del mes de març, es va aprovar una moció per tal que la ciutat  inclogui el 31 de març, Dia Internacional de la Visibilitat Trans, dins de la llista municipal dels dies mundials i internacionals.

La moció aprovada també demana a la Generalitat continuar treballant perquè Catalunya disposi d’un marc normatiu integral que garanteixi els drets de les persones trans, amb l’avantprojecte de llei de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere que es troba actualment en procés d’elaboració, i insta el Govern de l’Estat a accelerar l’aprovació de l’avantprojecte de llei per a la igualtat real i efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI.

També el proper dia 2 d’abril la Biblioteca Josep Jané i l'associació L'HOrgull organitzen una taula rodona sobre el tema.

Des del passat mes de setembre, l’Oficina LGTBI+ es va traslladar provisionalment a l’equipament municipal de Sanfeliu, al carrer de l’Emigrant, 27.

L’oficina ofereix informació, orientació i suport psicosocial amb relació a situacions de LGTBI-fòbia. També realitza formació a professionals del sector de la infància i l’adolescència i realitza campanyes de sensibilització a la ciutadania. Es pot contactar a través del correu electrònic lhlgtbi@l-h.cat.
 

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet