Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Formació | 23/08/2023

Inscripcions obertes a les formacions de tardor de l’Oficina d’Entitats

Els membres de les entitats ja es poden inscriure a les activitats d’octubre i novembre a través d’un formulari online

L’Oficina d’Entitats obre la programació de formacions gratuïtes d’octubre a novembre. Un total de set cursos destinats a membres de les entitats de L’Hospitalet, per tal d’impulsar la seva autonomia, ampliar les seves capacitats i la seva eficàcia a l’hora de difondre les seves accions entre la ciutadania. Algunes de les activitats estan obertes a la ciutadania sense vinculació amb les entitats.

L’oferta formativa és variada i s’ofereix en els àmbits de la igualtat de gènere, la comunicació i digitalització, les habilitats personals i l’autoprotecció i els primers auxilis. Les activitats es fan a diferents espais de la ciutat, entre els quals a Ca n’Arús, seu de l’Oficina d’Entitats.

Com consultar els cursos i fer la inscripció

A la pàgina web de l’Oficina d’Entitats es pot consultar la programació i inscriure’s a les activitats, omplint el formulari online de la formació o formacions escollides.

Accés a les inscripcions aquí.

Per qualsevol dubte, es pot contactar al correu de l’Oficina d’Entitats oficinaentitats@l-h.cat, al telèfon 660 408 743 o presencialment els matins de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, o les tardes de dimarts i dimecres de 16 a 19 hores.

Programació de formacions octubre-novembre

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet