Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 28/02/2024

200 persones assisteixen a les sessions informatives sobre la justificació de les subvencions

Hi han participat el 40% de les entitats que van rebre la subvenció el 2023

Més de 200 persones han acudit durant el mes de gener a les sessions informatives sobre la tramitació de les justificacions de les subvencions municipals rebudes en l’exercici 2023 (concurrència i nominatives).

En total, hi han participat membres de 120 entitats de la ciutat, el 40% de les 300 entitats que van rebre la subvenció el 2023. L’Oficina d’Entitats també va elaborar quatre guies de suport, de les quals s’han repartit més de 350 exemplars.

La campanya de suport, impulsada per primera vegada per l’Oficina d’Entitats de L'Hospitalet en col·laboració amb les diverses àrees de l’Ajuntament que atorguen subvencions, ha constat de set sessions informatives per àmbits: comerç i mercats; districtes, ocupació, medi ambient, lleure i joventut; cooperació; benestar social, àmbit esportiu i Districte Cultural i innovació.

Les sessions informatives han permès explicar les novetats i els punts clau que s’han de tenir en compte a l’hora de presentar la justificació de les subvencions rebudes, donar recomanacions, revisar els errors habituals i respondre els dubtes dels assistents.

A més, l’Oficina d’Entitats ha realitzat 26 assessoraments individuals a entitats en modalitat presencial, telefònica o en línia i les àrees de l’Ajuntament que atorguen subvencions han atès un total de 19 trucades.

El tràmit per presentar les justificacions, en el cas de les subvencions atorgades en el marc de les diverses convocatòries de l’Ajuntament, va tancar el 15 de febrer.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet