Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 03/10/2023

L’octubre, el mes de la salut mental, ple d’activitats per aprendre’n i conscienciar-ne

Amb el lema “Salut mental, salut mundial. Un dret universal”

L’Hospitalet dedica el mes d’octubre a la defensa i la promoció de la salut mental de la població, tot coincidint amb la commemoració el dimarts 10 d’octubre del Dia Mundial de la Salut Mental decretat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

L’Ajuntament vol situar la salut mental en un primer nivell i ha presentat un programa ampli amb més d’una trentena d’activitats amb la voluntat de fer-lo arribar a diferents perfils de la població.

El toc d’inici serà divendres, 6 d’octubre, amb la novena edició del Festival de Curtmetratges Dulcinea Curts, organitzat pel Club Social El Roure i AFEMHOS, que celebren el 25è aniversari de l’associació amb un homenatge a les persones fundadores durant la Mostra de Serveis i Entitats de Salut Mental de L’Hospitalet, el dissabte 21 d’octubre a la plaça de la Cultura.

Sota el lema “Salut mental, salut mundial. Un dret universal”, s’ha dissenyat un programa d’activitats molt ampli i divers al voltant de la salut mental i emocional de les persones, amb conferències, tallers, exposicions, mostra de serveis i entitats, club de lectura, entre d’altres. Les activitats s’han organitzat conjuntament amb diferents entitats, agents de salut i institucions de la ciutat en el marc de la Taula de Salut Mental del Consell Municipal de Serveis Socials, així com de diferents àrees de l’Ajuntament, com Cultura o Joventut.

Programa Mes de la Salut Mental a L'H

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet