Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 06/03/2023

Les associacions i grups de dones de L’Hospitalet se sumen a la celebració del 8 de març

Un dels actes centrals serà la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dona, que es farà el mateix dimecres, 8 de març, a les 17 hores, davant l’Acollidora.

“Juntes per la igualtat” és el lema amb què L’Hospitalet celebra enguany el 8M, Dia Internacional de les Dones, i ho fa amb un ampli ventall d’activitats organitzades per l’Ajuntament -per mitjà del CAID- i amb la col·laboració de tots els grups de dones de la ciutat i diferents entitats ciutadanes.

De manera simbòlica, i per il·lustrar el lema d’aquest any, el cartell del 8M a L’Hospitalet mostra la imatge de dones de la ciutat, d’edats i orígens diversos, unides i fent el símbol de la igualtat amb els braços.

Un dels actes centrals de la programació serà la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones, que es farà el mateix dimecres, 8 de març, a les 17 hores, davant L’Acollidora, a la rambla de Just Oliveras. L’acte l’organitza el CAID amb les associacions de dones de la ciutat, i compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts (EMMCA).

Entre la trentena d’actes programats, destaca la celebració, per primer cop, del Festidona, que tindrà lloc dissabte, 11 de març, a partir de les 10.30 hores, a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’un festival amb tallers impartits per les associacions de dones de la ciutat i altres entitats, molta música i animació, on no faltaran activitats de zumba, una batucada amb els Fills de la Flama, l’actuació castellera de la Colla Jove de L’Hospitalet i l’actuació musical del grup Las que Faltaband.

En el programa també hi té cabuda l’espectacle que tindrà lloc el 7 de març al Teatre Joventut, amb la performance La meva revolució, a càrrec de Dona Cançó, que comptarà amb la participació dels grups de dones de la ciutat; i la representació de l’obra teatral La volta al món en 80 ties, a càrrec de la companyia La Protagonista. A aquesta actuació s’hi han convidat les integrants de les diferents associacions de dones de la ciutat.

Programa d'activitats del Dia de les Dones a L'Hospitalet

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet