Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 27/06/2024

L’Hospitalet se suma als actes del Dia de l’Orgull LGTBI+

Amb activitats com la festa Pride L’H, una exposició de còmic queer i una sessió de cinefòrum per donar visibilitat al col·lectiu

L’Hospitalet se suma, un any més, als actes commemoratius del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals (LGTBI+), amb una nova edició del Pride L’H i diferents actes reivindicatius per donar visibilitat al col·lectiu.

Així, l’acte central del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ a L’Hospitalet es farà demà, 28 de juny, al parc de la Marquesa, amb la tercera edició del Pride L’H, amb sessió de música “petarda”, a càrrec del DJ La Waldorf, i la lectura del manifest “A L’Hospitalet vivim amb orgull”, a càrrec de les entitats LGTBI+ de la ciutat -L’HOrgull, Associació per la Llibertat Sexual (ALISE) i Associació Feminista Les Bruixes.

La setmana de “l’orgull” va arrencar dimarts amb la inauguració de l’exposició de còmic “Sebas Martín. Cronista queer de l’àrea metropolitana en vinyetes”, que es pot visitar fins al 19 de juliol al Centre Cultural La Bòbila.

El programa es completa aquesta tarda amb la celebració d’una sessió de cinefòrum a l’Espai Jove Ca n’Arús, al voltant de la pel·lícula Rojo, blanco y sangre azul, de Matthew López (2023). Es tracta d’una proposta organitzada per l’Associació Feminista Les Bruixes i l’Associació per la Llibertat Sexual (ALISE).

Programa Orgull LGTBI+

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet