Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 29/11/2022

Es presenta el nou butlletí informatiu per a entitats

S’ha creat un butlletí informatiu sobre l’Oficina d’Entitats

La creació i publicació de la nova web de l'Oficina d'Entitats presenta una oportunitat de millora i de respondre a les necessitats de les entitats. Dins del web https://oficinaentitats.l-h.cat/ es pot trobar tota la informació necessària per resoldre dubtes  freqüents de tota mena.. A banda, el web ofereix un altre recurs informatiu: un butlletí informatiu on les entitats poden subscriure's i rebre informació actualitzada i de qualitat de manera directe!

L'objectiu és que les entitats estiguin al corrent de tot allò que els afecta o els hi interessa en la realització de les seves activtats o per a la seva organització. Per exemple, dins d'aquest butlletí podran trobar formacions i activitats que es generin dins del municipi, informació sobre convocatòries de subvencions, noves normatives que els afecten.

Per poder estar al corrent de la informació del butlletí només heu de fer la subscripció a la web d'Oficina Entitats omplint les vostres dades:

  • Nom i cognoms
  • Adreça de correu electrònic
  • Idioma en el qual voleu rebre la informació del butlletí (català o castellà)

Amb aquestes dades serà suficient per donar-vos d'alta. Cada setmana us arribarà al vostre mail un correu amb el butlletí informatiu.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet