Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 21/02/2023

Drets i desenvolupament, acte sobre el Programa de Cooperació Internacional de L’Hospitalet 2019-2023

S’hi reuniran referents de les polítiques internacionals com el CIDOB, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com col·laboradors imprescindibles com la Universitat de Barcelona.

En el context del 75è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans, L’Hospitalet celebra un acte sobre el Programa de Cooperació Internacional a L'H, on s'explicarà la gestió 2019-2023 i la seva vinculació amb els Drets Humans. La xerrada, de lliure accés, serà el dilluns 27 de febrer a les 18.30 hores a la sala noble de Ca N’Arús (Rambla de la Marina, 417). Ubicació.


L'acte pretén posar en valor la complicada gestió d'aquest mandat, amb els Drets Humans com a factor transversal, un element clau de l'Educació pel Desenvolupament a la ciutat, tal com mostren els anys de treball conjunt amb la Diputació de Barcelona en aquesta matèria.


També es parlarà de l’eix d'actuació en Cooperació pel Desenvolupament que, des de fa temps, té com a línia bàsica els Drets Humans. L’últim Pla Director 2019-2023 parteix dels DDHH i la seva plasmació a la Justícia Social Global sumat al marc d'objectius ODS de Agenda 2030.
Per tot això, en aquest acte es reuniran referents de les polítiques internacionals com el CIDOB, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com col·laboradors imprescindibles com la Universitat de Barcelona.


M.Angeles Sariñena Hidalgo, tinenta d’alcaldia de Participació i Relacions Ciutadanes, presentarà i moderarà un acte que comptarà a les intervencions de:

· Xavi López, director de la Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona.

· Antoni Segura, president de la Fundació CIDOB.

· Antoni Montseny, director de relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.

· Yoya Alcoceba, directora general de Cooperació per al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet