Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 09/05/2024

S’obre el termini de sol·licitud per a les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per al 2024

A partir del dilluns 13 de maig, les entitats poden fer la sol·licitud a través de la seu electrònica

Dilluns 13 de maig, s'inicia el període de sol·licituds de les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per al 2024 en els àmbits de benestar social i salut, comerç urbà, cultura, mercats municipals, Districte Cultural, cooperació al desenvolupament i sensibilització, lleure modalitat A i modalitat B i per a la programació de la música en viu i en diversos àmbits de gestió.

Les entitats poden tramitar les sol·licituds per a totes les convocatòries des del 13 de maig fins al 10 de juny a excepció de l’àmbit del lleure en la modalitat B, que finalitza el 25 de juny de 2024. Pròximament s’obrirà la convocatòria en l’àmbit de l’esport.  

La sol·licitud es pot fer únicament de forma telemàtica, amb un certificat digital vàlid, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Accedir al tràmit

Al web de l’Oficina d’Entitats hi ha un espai amb tota la informació per facilitar la tramitació de les sol·licituds. Entre altres recursos, es poden consultar:

  • La guia amb 5 aspectes clau de les subvencions.
  • La guia amb el pas a pas per tramitar les sol·licituds
  • I com a novetat d’enguany, la guia sobre com redactar projectes per a la sol·licitud de subvencions de concurrència competitiva

El dia 21 de maig a les 18h al Centre Cultural Tecla Sala es realitzarà una sessió informativa on es presentarà la nova guia sobre com redactar projectes per a la sol·licitud de subvencions i es resoldran dubtes relatius a la sol·licitud de subvencions.  

Per a qualsevol consulta concreta o per ampliar informació, cal adreçar-se a oficinaentitats@l-h.cat

Per estar al dia de les novetats i els recursos per a  les entitats de L’Hospitalet, les entitats poden subcriure's al butlletí de l’Oficina d’Entitats, seguir l'Oficina a les xarxes socials i visitar el web.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet