Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Formació | 25/04/2023

L’Oficina d’Entitats obre la programació de formacions de maig a juliol

Els membres de les entitats ja us podeu inscriure a les activitats de maig a través d’un formulari on-line

L'Oficina d'Entitats obre la programació de formacions gratuïtes de maig a juliol destinada a les entitats de L'Hospitalet i als seus membres per tal d’impulsar la seva autonomia, ampliar les seves capacitats i la seva eficàcia a l’hora de difondre les seves accions entre la ciutadania. Algunes de les activitats estan obertes a la ciutadania sense vinculació amb les entitats.

Al llarg dels mesos de maig, juny i juliol, podeu participar d’aquesta oferta formativa variada en els àmbits de la igualtat de gènere, la legalitat, la comunicació i digitalització i les habilitats personals. Les activitats es faran a Ca n’Arús, seu de l’Oficina d’Entitats.

Com consultar els cursos i fer la inscripció

Podeu consultar la programació en aquest díptic i inscriure-us a les activitats de maig a la pàgina web de l’Oficina, omplint el formulari on-line de la formació o formacions que us interessen. Properament s’obriran les inscripcions dels cursos de juny.

Accés a les inscripcions aquí

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu contactar al correu de l’Oficina d’Entitats oficinaentitats@l-h.cat, trucant al 660 408 743 o venint presencialment els matins de dimarts a divendres de 10 a 14h, o les tardes de dimarts i dimecres de 16 a 19h.

Programa de formacions de maig a juliol

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet