Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 23/11/2022

El mapa d'entitats

L'Hospitalet compta amb quasi 700 entitats registrades. Cerca al mapa la teva!

Des de l’ajuntament de l'Hospitalet s'ha posat en marxa el web d'Entitats. És una proposta que va sortir del primer congrés del tercer sector que va tenir lloc al Centre Cultural Bellvitge-Gornal el 2018.

Amb aquesta nova web es pretén donar resposta a una de les necessitats identificades per les pròpies entitats: la necessitat de tenir una eina que els hi permeti identificar-se. 

A l'Hospitalet hi ha aproximadament 700 entitats i totes elles fan una feina valuosa a la ciutat. L’objectiu d'aquest mapa donar a conèixer totes les entitats registrades per afavorir la col·laboració i la coneixença entre entitats i altres persones s’hi puguin adreçar.

El mapa d'entitats permet  saber on està ubicada la seu social de l’entitat, on realitzen les activitats i la informació bàsica per poder tenir informació del paper i objectius que exerceixen. També permet fer un filtre per àmbits i segons barri!

A l'apartat de la web es pot trobar una breu explicació per poder navegar pel mapa d'entitats i trobar allò que estiguis buscant.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet