Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 24/01/2023

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa una nova APP de serveis, anomenada Connecta L’H

La nova APP està totalment operativa i la podeu descarregar de forma gratuïta per a Android i iOS

El nou canal ofereix a la ciutadania un únic punt d’accés a través del mòbil als principals serveis i tràmits i proporciona un nou canal de comunicació, informació i relació amb l’Administració local.

La nova App de serveis que s’adreça a tota la ciutadania, inclou un seguit de millores adreçades de manera específica al teixit associatiu. En concret podeu trobar:

D’una banda, un espai específic per a les entitats, on de manera centralitzada estan disponibles tots els tràmits que les entitats podem fer amb l’Ajuntament, així com un enllaç al nou Portal d’entitats, que com recordareu, vam presentar al darrer Congrés d’entitats.

I d’una altra, un sistema d’avisos personalitzats perquè trieu allò que més us interessi per estar informats. De fet, un dels àmbits temàtics que podràs seleccionar és el d’Entitats i Participació. Precisament, des del departament de participació ciutadana us mantindrem al dia de les convocatòries de subvencions a entitats i d’altres notícies d’interès a través d’aquest canal d’avisos. 

A què espereu!!  La nova APP Connecta L’H està totalment operativa i la podeu descarregar de forma gratuïta per a Android i iOS a l'enllaç web http://l-h.cat/connecta-lh, una pàgina web on també trobaràs informació sobre tot allò que t’ofereix l’App més enllà dels espais específics per a entitats.

No esperis més. Comença a estar connectat!!

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet