Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 25/01/2023

S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a les convocatòries de subvencions en règim de concurrència competitiva per al 2023

A partir del dia 25 de gener i fins el 21 de febrer de 2023, s'obre el període de sol·licituds de diverses subvencions en règim de concurrència a l'Ajuntament de L'Hospitalet per a l'exercici econòmic 2023 

S’han obert les sol·licituds de les convocatòries en els àmbits del Benestar Social, el Comerç Urbà, la Cultura, el Lleure, els Mercats, el Desenvolupament de programes, els projectes i activitats en el marc del Districte Cultural, els projectes de Cooperació, els de Diferents Àmbits o de la Música en Viu.

Es pot tramitar la sol·licitud per totes les convocatòries del 25 de gener al 21 de febrer de 2023, a excepció de:

L’àmbit de la cultura, amb un termini que comença  el 26 de gener i finalitza el 22 de febrer de 2023.
L’àmbit del lleure en la modalitat B, amb un termini que comença el 25 de gener i finalitza el 7 de març de 2023 (la modalitat A té el termini general, del 25 de gener al 21 de febrer).

Recordeu que la sol·licitud es pot fer únicament de forma telemàtica, amb un certificat digital vàlid a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Per accedir-hi, cliqueu al següent enllaç:

TRAMITAR UNA SOL·LICITUD

CONVOCATÒRIES I AJUDA EN LA TRAMITACIÓ

Al web de l’Oficina d’entitats hi trobareu un espai amb tota la informació, ajuda i recursos per facilitar la tramitació de les vostres sol·licituds. Allà teniu a mà, entre d’altres recursos, una Guia amb 5 aspectes clau de les subvencions i una Guia amb el pas a pas per tramitar les sol·licituds.

Si teniu alguna consulta concreta o necessiteu que us ampliem informació, ens podeu escriure a oficinaentitats@l-h.cat.

Si voleu estar al dia de totes les novetats i recursos per les entitats de L’Hospitalet com les convocatòries de subvencions, subscriviu-vos al butlletí de l’Oficina d’Entitats, seguiu-nos a les xarxes socials, i visiteu la nostra web.

INFORMACIÓ DE SUBVENCIONS EN CURS

Guia sol·licitud de subvencions

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet