Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 04/05/2023

L’Hospitalet amb el Sàhara busca famílies per acollir infants sahrauís

La iniciativa està impulsada per l’entitat L’Hospitalet amb el Sàhara amb el suport de l’Ajuntament

L’Hospitalet amb el Sàhara està buscant famílies de la ciutat per acollir els infants sahrauís que arribaran aquest estiu a L’Hospitalet procedents dels campaments de refugiats situats de Tindouf (Algèria).

Una iniciativa dins el programa Vacances en Pau amb l’objectiu d’allunyar els infants durant els mesos de juliol i agost de les dures condicions de vida als campaments de refugiats.

El programa ha acollit més de 12.000 infants sahrauís a tot Catalunya els últims 20 anys. Durant els mesos d’estiu, conviuen amb altres infants, i realitzen visites mèdiques per detectar possibles problemes de salut i pal·liar diverses malalties derivades de la desnutrició i de les condicions climatològiques al desert.

Des de 1990, l’Ajuntament col·labora amb aquesta iniciativa sufragant el viatge dels infants i fent tasques de difusió per sensibilitzar la ciutadania de L’Hospitalet sobre la situació que viuen els infants sahrauís.

Si esteu interessats a acollir un infant sahrauí o a rebre informació sobre el projecte, ho podeu fer mitjançant els telèfons 636 02 25 26 o 629 07 19 56.

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet