Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Normativa | 03/05/2022

L’Espai Jove Nou Sidecar obre la programació d’activitats de maig i juny

Les activitats inclouen un espai de reflexió sobre noves masculinitats, un campionat de futbol femení, una master class d’ungles, entre d’altres  

L’Espai Jove Nou Sidecar presenta la programació de maig i juny. Les activitats inclouen una master class d’ungles, el 4 i 11 de maig, dinamitzada per l’alumnat del cicle de Perruqueria i Estètica de l’Institut Pedraforca de L’Hospitalet i coorganitzada amb l’Oficina Jove. L’“Espai Man” els dies 6 i 13 de maig, dues sessions de reflexió destinades a nois per debatre sobre noves masculinitats i millorar les relacions socials amb la formadora, Laura Zalacaín. El 7 i 8 de maig té lloc la Trobada Jove, un cap de setmana a la casa de colònies Mas Banyeres, organitzada amb el Consell de l’Esplai de L’Hospitalet i, el 28 de maig, organitzen un campionat de futbol femení.

D’altra banda, ja estan obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu Joves Keep Moving, que serà del 4 de juliol al 12 d’agost, i estan organitzant la lliga de futbol masculí de juliol i agost. A totes les activitats, s’hi pot inscriure de manera presencial a l’Espai Jove Nou Sidecar al carrer del Teide.

L’espai és un equipament integral d’acció socioeducativa, gestionat per la cooperativa d'iniciativa social AEMA, que té com a objectiu afavorir la cohesió, convivència i integració d'adolescents i joves de 12 a 25 anys del barri la Florida-les Planes, en el marc del Pla integral de regeneració urbana impulsat des de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Obre de dilluns a dissabte, incloses les nits dels cap de setmana, i atén més d’un centenar de joves. Fins al 2020, el centre desenvolupava les seves activitats en un local més reduït del carrer de la Renclusa.

Una de les novetats del nou espai és el Centre Obert Annapurna, un servei d'acompanyament socioeducatiu per a joves de 16 a 19 anys, que fins al 2020 estava ubicat a la plaça d’Eivissa.

Doc 1Doc 2

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet