Notícies

Estigues al dia

Notícies d'interès per les entitats de L'Hospitalet de Llobregat

Actualitat entitats | 08/03/2024

8M a L’Hospitalet amb el lema "Impliquem-nos per la igualtat"

Concentració i marxa dels grups de dones fins a la plaça de l'Ajuntament on s'ha llegit el Manifest

L’Hospitalet s'ha bolcat en la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Aquesta tarda s'ha fet l’acte més institucional: la tradicional concentració i marxa des de la rambla de Just Oliveras fins a la plaça de l’Ajuntament, on representants dels diferents grups de dones de la ciutat han llegit el manifest del 8M. En acabar, la plaça s'ha omplert de música i ball amb l'espectacle We can do it, a càrrec de les Street Dance Area.

Sota el lema “Impliquem-nos per la igualtat”, L'Hospitalet fa una crida a tota la població a avançar en la igualtat efectiva entre dones i homes, incidint en la corresponsabilitat  real en tots els àmbits -laboral, familiar, educacional...- amb l’objectiu de fomentar l’equitat i de trencar amb els rols de gènere.

Festidona

La festa continua demà, 9 de març, també a la plaça de l’Ajuntament, amb la segona edició del festival Festidona. Des de les 10.30 hores, hi haurà les actuacions del grup Sinestesia, de l’Escola de Música - Centre de les Arts (EMMCA); la master class de zumba que organitzen els poliesportius municipals de la ciutat i les actuacions de la rapera Cósmika i la DJ Lau Neve. A més de diferents tallers a càrrec de Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS), la Creu Roja i Bruixes i d’un mural d’expressió de Convivència i Civisme.

El programa d’enguany compta amb més d’una cinquantena d’activitats reivindicatives, festives i per a la reflexió, organitzades per l’Ajuntament -per mitjà del Centre d’Atenció i Informació a la Dona (CAID)- amb la col·laboració dels grups de dones de la ciutat i de diferents entitats ciutadanes.

Programa 8M

Vols rebre informació sobre el teixit associatiu a L'Hospitalet de Llobregat?

Butlletí de l'Oficina d'Entitats de L'Hospitalet